Superhoze 15m en 30m

Productcode: N.v.t.

Hoofdkenmerken zijn:

  • Zet tot drie keer zijn oorspronkelijke lengte uit en krimpt snel terug tot zijn oorspronkelijke formaat na gebruik
  • Verdraait of verstrengelt niet, wat voor een continue waterstroom zorgt
  • Dankzij zijn lichte constructie kunt u eenvoudig in uw tuin manoeuvreren en bewateren
  • Gegarandeerd lekvrije fittingen zorgen voor een waterdichte aansluiting

Productkenmerken

  • 80158030-hose
  • 80158030-hose

Dankzij het dynamische ontwerp van de Hozelock Superhoze kan deze tot drie keer zijn originele lengte uitzetten voor eenvoudig bereik en vervolgens krimpt deze terug voor eenvoudige opslag.

 

“De uitzettende slang waar u van houdt… van Hozelock”

Verdraait of verstrengelt niet, wat voor een continue waterstroom zorgt

Superhoze is gemaakt van een uiterst elastische binnenkern en een zachte, maar toch robuuste buitenlaag, wat betekent dat er geen harde materialen zijn om te vouwen of knikken, wat voor verdraaiing of verstrengeling kan zorgen in sommige gewone tuinslangen. Naarmate Superhoze vult met water en uitzet, glijden de twee onafhankelijke lagen vlot over elkaar, zodat een continue waterstroom ontstaat.

Hozelock compatibel systeem

Hoogstaande Hozelock-aansluitingen en compatibiliteit met alle systemen (1), zorgt dat de Superhoze naadloos in uw tuin werkt.

Dankzij zijn lichte constructie kunt u eenvoudig in uw tuin manoeuvreren en bewateren

Gemaakt van een duurzame, lichte polyester buitenlaag en een kern van natuurrubber, Superhoze is superlicht en eenvoudig te manoeuvreren in uw tuin.

 

Gegarandeerd lekvrije fittingen zorgen voor een waterdichte aansluiting

Waar anderen falen… blinkt Hozelock uit. Uitgebreide ontwikkeling heeft voor de meest betrouwbare waterdichte aansluitingen gezorgd (2). Met meer dan 50 jaar ervaring in slangarmaturen, zorgt ons erfgoed van kwaliteitsvolle, lekvrije armaturen ervoor dat u niet teleurgesteld zal zijn.

 

Een duurzame buitenlaag garandeert dat Superhoze goed zal presteren in elke tuin

Superhoze heeft een duurzame buitenlaag, die werd gecreëerd met een UV-stabiele, hoogstaande polyesterbinding. Deze vormt een slijtvaste, robuuste laag die bestand is tegen wrijving op elk terrein. De slijtvaste en UV-bestendige polyester buitenkant zorgt dat de Superhoze seizoen na seizoen goed presteert in elke tuin, terras of balkon.

 

 

3 year guarantee*

*2+1 when you register online at hozelock-test.getjohn.co.uk/guarantee

De uitermate elastische kern zorgt ervoor dat de slang herhaaldelijk en betrouwbaar uitzet en samentrekt

Een uitermate elastische, duurzame kern van natuurrubber (3) zorgt ervoor dat de slang tot drie keer herhaaldelijk en betrouwbaar zijn oorspronkelijke lengte uitzet en samentrekt Zijn gladde binnenkant (4) en buitenoppervlak bevordert de waterstroom, voorkomt dat de wanden van de slang aan elkaar kleven en zorgt dat het polyestermateriaal over de rubberen binnenkant kan glijden. Een uitzettingscontroller (5) helpt om de stroom van water door de slang te controleren, zodat de Superhoze gelijkmatig kan uitzetten en het aansluitingspunt van de aansluiting naar de slang sterk en duurzaam is.

  • Hose Length

    15m, 30m

Dit zijn uw recent bekeken producten

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.