Hozelock Pure Drukspuit 2L

Productcode: 4200

Drukspuit voor natuurlijke middelen en huisgemaakte preparaten.

Hoofdkenmerken zijn:

  • 2 liter drukspuit speciaal ontworpen voor gebruik met natuurlijke middelen en huisgemaakte preparaten zoals meststof van netel, witte azijn, bakpoeder, zeep etc.

  • Uitgerust met een fijnmazige filter voor vloeibare meststof en aftreksels

  • 11 cm verlenglans en hoog resistente pakkingen, bestand tegen bijtende producten zoals azijn

  • 360° sproeifunctie voor het sproeien onder bladeren

  • 4200
  • 4200

Ideaal voor natuurlijke, huisgemaakte middelen– Met de betrouwbare en innovatieve Hozelock Pure drukspuit kunt u niet-chemische, natuurlijke en huisgemaakte middelen zoals meststof van netels, witte azijn, bakpoeder, zeep etc. gebruiken zonder risico op beschadiging of corrosie. Deze drukspuit wordt geleverd met een fijnmazige filterzak voor het bereiden van vloeibare meststof of aftreksels.

Het robuuste design, bestand tegen bijtende middelen – gecombineerd met een efficiënte spuitkop en vele toepassingsmogelijkheden is uitgerust met een 11 cm verlenglans en een 360° sproeifuntie voor het spuiten onder bladeren en moeilijk bereikbare plaatsen.

Vergrendelbare handgreep voor het eenvoudig continu spuiten zonder dat uw handen vermoeid raken. Eenvoudig mengen en doseren dankzij de doorzichtige container met goed leesbare maatverdeling.

Effectieve gebruikscapaciteit = 1,5 liter, Totale capaciteit = 2 liter

Dit zijn uw recent bekeken producten

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.