BioMix

Productcode: 2028

Bereid zelf uw huisgemaakte, natuurlijke en organische meststoffen uit planten zoals netels, smeerwortel of lavendel om plantgroei te stimuleren of planten te beschermen tegen ziektes.

Hoofdkenmerken zijn:

  • Effectieve en eenvoudige filtratie van het mengsel en geïntegreerde aftapkraan voor het makkelijk aftappen van de vloeistof

  • De afgesloten tank beschikt over een deksel met mengmechanisme om te zorgen dat het plantenmengsel snel kan ontbinden terwijl nare luchtjes worden gereduceerd (roeren zonder de deksel op te tillen

  • Inclusief receptenboekje met informatie over welke planten u kunt gebruiken

  • biomix product shot
  • biomix product shot

Bereid zelf huisgemaakte voedingsrijke meststoffen uit de planten in uw tuin.

Tuinieren zonder chemicaliën – Gebruik de Hozelock Biomix voor het eenvoudig zelf maken van vloeibare meststoffen of natuurlijke insecticide voor uw planten. Door de afsluitbare deksel met mengmechanisme vindt een snelle ontbinding van het plantenmengsel plaats terwijl nare geurtjes in de tank blijven.

Geïntegreerde zeef en aftapkraan – Voor het eenvoudig scheiden en verwijderen van het bezinksel en de vloeistof in de tank en het aftappen van de vloeistof zonder spetteren.

Economische en duurzaam – Na slechts 2 keer gebruik verdiend de Biomix zichzelf terug, het bereiden van 10 liter meststof ( 1 bereiding) staat gelijk aan de aanschaf van 10 x 1 liter plantenvoeding

Bij-vriendelijke smeerwortel – (zie afbeelding links) voor de bereiding van voedingsrijke plantenmest rijk aan kalium en micronutriënten voor bloeiende en vruchtdragende planten. Probeer de Bocking 14-variëteit die geen zaden zaait en in uw tuin verspreidt.

Gebruik netels voor een stikstofrijke meststof die de bladgroei bevorderd – Geeft een boost aan planten die hebben geleden aan vorst- of hagelschade en stimuleert jonge planten in de lente.

Heeft u problemen met ongedierte? – Een oplossing van Lavendel werkt tegen mieren of probeer een oplossing van Varens om bladluizen te bestrijden. Voeg een lepel zwarte zeep toe voor een betere hechting van de oplossing aan de plant.

Hoe te gebruiken

1. Doe 1 kg planten in de tank

2. Voeg 10 liter water toe en sluit de deksel

3. Meng elke twee dagen ( gedurende 1 tot 3 weken, afhankelijk van de buitentemperatuur)

4. Filter het mengsel en de vloeibare meststof is klaar! Verdun het mengsel met water en breng het aan op de plant.

Dit zijn uw recent bekeken producten

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.