Pico Power

Productcode: 7920

De Hozelock Pico Power levert alle vermogen dat u wenst in een kleine, veelzijdige eenheid voor moeiteloze reiniging van uw woning.

Hoofdkenmerken zijn:

  • 140 bar (max) aluminium motor levert moeiteloos reinigingsvermogen
  • Dankzij ultracompact ontwerp is de Pico Power eenvoudig te verplaatsen en op te bergen
  • 6mm micro hogedrukslang (6m) levert een lichte en flexibele prestatie
  • 7920-angle
  • 7920-angle

De krachtige 140 bar (max) motor en pomp zorgt voor een moeiteloos vermogen zodat het schoonmaken van uw woning kinderspel wordt.

De 6m van 6mm Micro Hoge drukslang levert zowel een lichte als een flexibele prestatie, zodat u het gevoel krijgt dat u niet eens bent aangesloten.

 

7920-4

Alle buitenruimten zijn verschillend en daarom werd de Pico Power speciaal ontwikkeld zodat deze eenvoudig in uw woning getransporteerd kan worden.

 

Dankzij de intelligente ingebouwde opbergruimte kan elk onderdeel worden opgeborgen zodat de Pico Power gebruiksklaar is wanneer u dat wenst. Compleet met een assortiment van koppelstukken voor effectieve reiniging, spoelen en het aanbrengen van detergent.

 

7920-10

7920-9

Het formaat van de ultra compacte Pico Power is tot een absoluut minimum beperkt zodat deze eenvoudig kan worden opgeborgen en uw schuur, wagen of kast vrij van rommel blijft.

De kleine en krachtige Pico Power wordt geleverd met een productiegarantie van 2 jaar en zal een fantastische meerwaarde voor uw woning betekenen.

Dit zijn uw recent bekeken producten

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.