• Waarom automatische bewatering?

  Lees meer over de voordelen van automatische bewatering

  >
 • Waarom Easy Drip?

  Lees meer over ons Easy Drip-systeem

  >
 • Producthandleidingen

  Meer informatie

  >

Overzicht van Easy DripVoordelen van automatische bewatering


Neem even pauze

In de zomermaanden hebben uw planten meer water nodig. Dagelijks water geven wordt dan best een opgave. Een automatisch bewateringssysteem neemt die taak van u over zodat u tijd heeft voor andere dingen.

CLOUD holiday

7012-7013-life

Geef efficiƫnter water

Automatische bewateringssystemen leveren water rechtstreeks aan de wortels op meer gecontroleerde wijze, zodat er minder water wordt verspild door verdamping of onnauwkeurige bewatering. Niet alleen bespaart dit water, maar het kan u ook geld besparen op uw waterrekening.

Zie uw tuin tot bloei komen

Heel veel planten hebben te lijden van over- of onderbewatering. Ze kunnen hier uiteindelijk aan doodgaan of vatbaarder worden voor ziekten. Regelmatige en gecontroleerde waterafgifte levert sterkere, gelukkigere en levendigere planten op, zodat uw tuin er fantastisch uitziet met minder werk.

bloom

get-out-more

Trek er vaker op uit

Met een automatisch bewateringssysteem kunt u met een gerust hart op reis gaan, want u weet dat uw tuin bewaterd wordt. U hoeft uw buren of familie niet langer lastig te vallen, en uw planten zien er stralend uit wanneer u terugkomt.


Voordelen van Easy Drip


Eenvoudig te installeren in slechts 15 minuten

 

Dankzij Easy Drip was het nog nooit zo eenvoudig om een automatisch bewateringssysteem aan te leggen. Ingenieuze druppelaars maken van het aanleggen en uitbreiden van een systeem een fluitje van een cent, terwijl een doordacht assortiment aan onderdelen de keuze van wat u nodig hebt voor uw buitenruimte overzichtelijk houdt.

Dripper---Birds-Eye-View

7010-7011-life

Eenvoudig aanpasbaar voor iedere buitenruimte

 

De Easy Drip-serie biedt eenvoudige oplossingen om uiteindelijk het water rondom uw buitenruimte te regelen, te verdelen en af te leveren. Of het nu naar planten in containers of randen moet, Easy Drip laat zich heel eenvoudig aanpassen om aan uw waterbehoeften te voldoen

Snel aanpasbaar om planten van elke grootte water te geven

 

De Easy Drip-druppelaars zijn volledig instelbaar zodat u ze kunt uitschakelen of openzetten om maximaal 40 l/u aan water af te geven. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat elke plant de juiste hoeveelheid water krijgt om tot volle bloei te komen

7012-7013-life

Easy-drip-adjusting

Universeel passend op alle systemen

 

Of u nu een bestaand automatisch bewateringssysteem wilt uitbreiden of uw eerste systeem wilt aanleggen, u hoeft zich geen zorgen te maken over de compatibiliteit. Easy Drip werkt naadloos samen met alle gangbare systemen zodat u systemen probleemloos kunt koppelen of uitbreiden.


Producthandleidingen

Kijk hieronder voor meer informatie over de producten waarmee u een automatisch bewateringssysteem kunt aanleggen


Reacties zijn gesloten.