Het Hozelock systeem

Het Hozelock systeem

Uw bewateringssysteem samenstellen

Sedert de uitvinding van de ’s werelds eerste plastic koppelstuk voor slangen werd het Hozelock systeem ontwikkeld voor tuinliefhebbers door tuinliefhebbers.  Dankzij het systeem kunt u water van eender welke kraan, zowel binnenshuis als buitenshuis, snel en eenvoudig naar uw tuin brengen.


Kraanaansluitingen en koppelstukken voor slangen

Kraansluitingen vormen een zeer belangrijk onderdeel van het systeem aangezien ze uw kraan tot het eerste punt van het systeem omvormen.  Er zijn koppelstukken voor alle vormen en maten van kranen, inclusief buitenkraanaansluitingen met schroefdraad en binnenmengkranen.

Koppelstukken voor slangen spelen een belangrijke rol in het systeem en ze zijn aan de slang gekoppeld en zorgen voor een eenvoudige en snelle aansluiting op uw accessoires. Er zijn twee types van deze koppelstukken, de Slangstukken die het best presteren aan het kraanuiteinde van het systeem en de AquaStop-aansluitingen die het best presteren aan het accessoire-uiteinde van het systeem. De AquaStop-aansluiting voorkomt dat er geen water uit de slang komt wanneer er geen accessoire is aangesloten. Dit betekent dat er geen water verloren gaat bij het vervangen van accessoires en u niet nat wordt.


Tuinslang

Het volgende onderdeel van het systeem is de slang zelf. Maar wij bij Hozelock hebben verschillende oplossingen ontwikkeld om aan uw wensen te voldoen.

Losse slang kan een eenvoudige oplossing zijn om uw tuin te bewateren en wordt in uiteenlopende lengtes geleverd, inclusief 15 m, 30 m en 50 m.


Slanghaspels

Slanghaspels beschikken over alle geweldige eigenschappen die u kent van onze tuinslang, maar bieden ook handige opbergoplossingen die zorgen dat alles er netjes en opgeruimd uitziet als u klaar bent. Deze omvatten slanghaspels die vrijstaand zijn of aan de wand gemonteerd kunnen worden, met wielen voor gemakkelijk manoeuvreren rond de tuin, en de Auto Reel die zich zelfs automatisch kan oprollen in een afgesloten wandmodel voor ultieme efficiëntie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van uw tuin te voldoen.


Slangaansluitingen

Op het einde van uw slang moet u een accessoire aansluiten die past bij uw bewateringsbehoeften. Hierbij gaat het onder meer om Multi Spray Guns, sproeiers, sproeikoppen en lansen die zorgen voor verlengd bereik.

Reacties zijn gesloten.